Open rails consist problems

 
  HITACHI man Locomotive Fireman

Location: Regent, year 1999
can someone help me with this problem i have open rails. some consits dont show up in open rails but they do show up in MSTS why is this and how can i fix it.Smile

Sponsored advertisement

  railblogger Chief Commissioner

Location: At the back of the train, quitely doing exactly what you'd expect.
can someone help me with this problem i have open rails. some consits dont show up in open rails but they do show up in MSTS why is this and how can i fix it.Smile
HITACHI man

Could you please post screenshots of both MSTS and OR?
  HITACHI man Locomotive Fireman

Location: Regent, year 1999
Could you please post screenshots of both MSTS and OR?
railblogger
  HITACHI man Locomotive Fireman

Location: Regent, year 1999
Could you please post screenshots of both MSTS and OR?
railblogger


  railblogger Chief Commissioner

Location: At the back of the train, quitely doing exactly what you'd expect.
Check your CONSISTS folder to make sure they actually exist.
On a side note, I recently had a similar problem with an activity, caused by running the activity editor without admin rights. Maybe this might help.
  HITACHI man Locomotive Fireman

Location: Regent, year 1999
Check your CONSISTS folder to make sure they actually exist.
On a side note, I recently had a similar problem with an activity, caused by running the activity editor without admin rights. Maybe this might help.
"railblogger"


Checked my /CONSITS folder,nothing they are not there
  railblogger Chief Commissioner

Location: At the back of the train, quitely doing exactly what you'd expect.
Checked my /CONSITS folder,nothing they are not there
HITACHI man

Ok that means you are not running your activity editor with administrator privileges. When you run your activity editor, right-click the icon and select "Run as administrator". Then re-do your consists.
  HITACHI man Locomotive Fireman

Location: Regent, year 1999
Ok that means you are not running your activity editor with administrator privileges. When you run your activity editor, right-click the icon and select "Run as administrator". Then re-do your consists.
railblogger


it worked thanks SmileSmileSmileSmileSmile
  railblogger Chief Commissioner

Location: At the back of the train, quitely doing exactly what you'd expect.
it worked thanks SmileSmileSmileSmileSmile
HITACHI man

No worries.

Sponsored advertisement

Subscribers: HITACHI man

Display from:   

Quick Reply

We've disabled Quick Reply for this thread as it was last updated more than six months ago.