RP 3.10 Bugs and Feedback

 
  michaelgreenhill Administrator That's Numberwang!

Location: Melbourne
If I read a post on the mobile website, it still shows as unread on the desktop version and vice versa.

EDIT: It appears my avatar is not showing anywhere except on the avatar edit page. I have tried re-uploading it and CTRL+F5 to no avail.
I have long since given up on my avatar being displayed.  It is well within the site criteria but persists in showing only about ¼ of the image.

And this post has been created using the "Reply" button to quote that above ;)
Gwiwer
Fixed and fixed.

Sponsored advertisement

  yoyoman Junior Train Controller

Location: Adelaide, SA
When trying to access the Ringwood Railway Station plan released thread (https://www.railpage.com.au/f-t11378429.htm) receiving the following error:

DateTime::__construct(): Failed to parse time string (0) at position 0 (0): Unexpected character

/srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Users/User.php

1100
  michaelgreenhill Administrator That's Numberwang!

Location: Melbourne
When trying to access the Ringwood Railway Station plan released thread (https://www.railpage.com.au/f-t11378429.htm) receiving the following error:

DateTime::__construct(): Failed to parse time string (0) at position 0 (0): Unexpected character

/srv/Railpage.com.au/www/public_html/vendor/Railpage/railpagecore/lib/Users/User.php

1100
yoyoman
Fixed Smile Thanks for the report.
  Graham4405 Minister for Railways

Location: Dalby Qld
An old bug that has not been fixed in this release:

On the main forums page for the News Forum the latest post is not necessarily the latest post, currently it is the third latest post.
  michaelgreenhill Administrator That's Numberwang!

Location: Melbourne
An old bug that has not been fixed in this release:

On the main forums page for the News Forum the latest post is not necessarily the latest post, currently it is the third latest post.
Graham4405
It's a side effect of deleted posts. We have a stored procedure to quickly fix it when we're made available.
  railblogger Chief Commissioner

Location: At the back of the train, quitely doing exactly what you'd expect.
@michaelgreenhill the bug about the posts that I mentioned in my earlier post is still there.
  michaelgreenhill Administrator That's Numberwang!

Location: Melbourne
@michaelgreenhill the bug about the posts that I mentioned in my earlier post is still there.
railblogger
I'll look into it Smile
  Transtopic Deputy Commissioner

Location: Sydney
I still regularly have my posts failing to be submitted, getting the message "No post mode specified".  Despite several attempts in querying this, I'm still waiting for a response.
  Pressman Spirit of the Vine

Location: Wherever the Tin Chook or Qantas takes me
I'm getting a separate TRN email for every new post in a thread I'm subscribed to, instead of the previous one TRN email until the next site visit.

I've had 27 TRN emails in 6 hours!!!!!!!!
  michaelgreenhill Administrator That's Numberwang!

Location: Melbourne
I'm getting a separate TRN email for every new post in a thread I'm subscribed to, instead of the previous one TRN email until the next site visit.

I've had 27 TRN emails in 6 hours!!!!!!!!
Pressman
OK!!!!!!!! I'll look into it!!!!!!!! ZOMG PANIC !!!!!!!!

:)
  x31 Chief Commissioner

Location: galli