RP 3.10 Bugs and Feedback

 
  WimbledonW Train Controller

Location: Sydney
The "Reset last visit time" is still not working.
You reset the date and time, and the system reverts to the previous value.

Sponsored advertisement

  Jack Le Lievre Assistant Commissioner

Location: Moolap Station, Vic
Is anyone else having problems accessing the whole of the site via a mobile device? I have not been able to access Threads, Private Messages, and some New Articles using my Tablet. This has been happening for about a week.
  freightgate Minister for Railways

Location: Albury, New South Wales
Working perfectly on my mobile device.
  s3_gunzel Not a gunzel developer

Location: Western Sydney, AU
Is anyone else having problems accessing the whole of the site via a mobile device? I have not been able to access Threads, Private Messages, and some New Articles using my Tablet. This has been happening for about a week.
Jack Le Lievre
Is that because you get that outage message, or because the site doesn't connect or... what? We need more to go on.
  georges Train Controller

Working perfectly on my mobile device.
freightgate
My iPadAir (iPadOS 13.5.1)) is unable to cleanly open any posts. They appear in a jumbled form, with sentences and links running into, and overlaying, one another. They are usually impossible to comprehend.
  bevans Site Admin

Location: Melbourne, Australia
Working perfectly on my mobile device.
My iPadAir (iPadOS 13.5.1)) is unable to cleanly open any posts. They appear in a jumbled form, with sentences and links running into, and overlaying, one another. They are usually impossible to comprehend.
georges

That is a page with a broken cache if you can reload the cache then you are good to go.  For some reason the cache has not been able to get the page entirely and the formatting is missing.
  georges Train Controller

My iPadAir (iPadOS 13.5.1)) is unable to cleanly open any posts. They appear in a jumbled form, with sentences and links running into, and overlaying, one another. They are usually impossible to comprehend.

That is a page with a broken cache if you can reload the cache then you are good to go.  For some reason the cache has not been able to get the page entirely and the formatting is missing.
bevans
Easily fixed. Thank you.
  DCook Chief Train Controller

Location: The standard state
I think that the whole Railpage team, especially Bevans, needs to be congratulated on their efforts to keep the site running smoothly throughout this whole year where a number of major problems have developed
Their commitment to this site is immense especially considering that the whole team are volunteers
  freightgate Minister for Railways

Location: Albury, New South Wales
Hear hear.

Not without problems but the site is iconic and has soooooo much info.
  DounutCereal Chief Train Controller

Location: Who knows.
I've been getting a strange problem with the search function for a while now, I can't remember when it first showed up

I type in my query and when I press enter or the search button, it just has the little loading logo running forever without actually submitting or searching anything. I'm running Firefox 78.0.2 on Win 10 if it's of any help. Trying it with extensions on or off, force refreshing the page, clearing cache, restarting the browser and logging out and back in makes no difference to it at all.

However, opening RP in a private browsing window, both while not logged in and logged in, with all of the same browser extensions active, using the same browser, search operates as per normal. It has me completely stumped
  WimbledonW Train Controller

Location: Sydney
Have been unable to sign on to RP for last week or so.

Discovered a round about sign on equivalent via donation page.

Will logoff now and see if I can repeat this round about access.
  WimbledonW Train Controller

Location: Sydney
Have been unable to sign on to RP for last week or so.

Discovered a round about sign on equivalent via donation page.

Will logoff now and see if I can repeat this round about access.
WimbledonW
Not sure what keys I hit, but I was able to login again.
  BrentonGolding Chief Commissioner

Location: Maldon Junction
I've been getting a strange problem with the search function for a while now, I can't remember when it first showed up

I type in my query and when I press enter or the search button, it just has the little loading logo running forever without actually submitting or searching anything. I'm running Firefox 78.0.2 on Win 10 if it's of any help. Trying it with extensions on or off, force refreshing the page, clearing cache, restarting the browser and logging out and back in makes no difference to it at all.

However, opening RP in a private browsing window, both while not logged in and logged in, with all of the same browser extensions active, using the same browser, search operates as per normal. It has me completely stumped
DounutCereal
Search function has been broken for ages (years?). Best workaround is to go to google and type Railpage and then your search

ie typing Railpage sunbury line upgrade will lead you to the link to that thread, as soon as you type Railpage sunb it flashes up on the screen as a suggestion

BG
  Graham4405 Minister for Railways

Location: Dalby Qld
Best workaround is to go to google and type Railpage and then your search

ie typing Railpage sunbury line upgrade will lead you to the link to that thread, as soon as you type Railpage sunb it flashes up on the screen as a suggestion

BG
BrentonGolding
The correct syntax for Google (or other preferred search engine, I use Duck Duck Go) is: sunbury line upgrade site:Railpage.com.au
  BrentonGolding Chief Commissioner

Location: Maldon Junction
Best workaround is to go to google and type Railpage and then your search

ie typing Railpage sunbury line upgrade will lead you to the link to that thread, as soon as you type Railpage sunb it flashes up on the screen as a suggestion

BG
The correct syntax for Google (or other preferred search engine, I use Duck Duck Go) is: sunbury line upgrade site:Railpage.com.au
Graham4405
Thanks Graham but I fear way too complicated for amateurs like me!!!!!!! I'll stick to the simpleton's method methinks
  Graham4405 Minister for Railways

Location: Dalby Qld
Trying to post just now and consistently got either:

Connect Error (1040) Too many connections

or the RP outage page with the message "Too many connections"
  bevans Site Admin

Location: Melbourne, Australia
Trying to post just now and consistently got either:

Connect Error (1040) Too many connections

or the RP outage page with the message "Too many connections"
Graham4405

We are seeing a lot of network errors at the moment. Guys are looking at it.
  bevans Site Admin

Location: Melbourne, Australia
I need to take the site down for a few minutes at some point today for database maintenance.  This should correct the issues we are experiencing today.
  Graham4405 Minister for Railways

Location: Dalby Qld
I need to take the site down for a few minutes at some point today for database maintenance.  This should correct the issues we are experiencing today.
bevans
It's still happening...
  bevans Site Admin

Location: Melbourne, Australia
I need to take the site down for a few minutes at some point today for database maintenance.  This should correct the issues we are experiencing today.
It's still happening...
Graham4405

Have not taken it down yet.  there are issues with network again
  NSWGR8022 Deputy Commissioner

Location: From the lands of Journalism and Free Speech
Getting a few outage messages last night none this morning.
  bevans Site Admin

Location: Melbourne, Australia
Getting a few outage messages last night none this morning.
NSWGR8022

Couple this morning I hear due to relentless traffic attacks inbound to the servers, this is what the problem this.
  NSWGR8022 Deputy Commissioner

Location: From the lands of Journalism and Free Speech
Something is wrong I keep receiving an outage message.
  DCook Chief Train Controller

Location: The standard state
Home page is completely down, all other pages work
  bevans Site Admin

Location: Melbourne, Australia
Home page is completely down, all other pages work
DCook

Yes this is correct.

Sponsored advertisement

Display from: