TRS2004 SP2

 
  K163 Chief Commissioner

Location: Well you see that house over there? Well it's not that one.
Hi all,
On my old computer I had the passenger service pack installed, and after I installed it, i couldn't open loaded activities or re-edit layouts in surveyor. Did anyone else have this problem?

I've been thinking about installing SP2 onto this comp, would i have the same problem?

If this has anything to do with the prob, the old comp had Windows ME and 320MB RAM. This one has Windows XP and 384MB RAM.

Sponsored advertisement

  michaelgreenhill Administrator That's Numberwang!

Location: Melbourne
You might have installed the wrong service pack for your build.
  K163 Chief Commissioner

Location: Well you see that house over there? Well it's not that one.
Which service pack would i need then? I've got 2 here (as you can see, i've got Trainz v2, build 668),
TRS2004_668_to_2035.exe
TRS2004_US_668-2145.exe

I got the game here in AUS.
  John_SB Station Master

TRS2004_US_668-2145.exe
is the one that you need.
I got my game in Aus as well.

TRS2004_US_668-2145.exe is the one that works with it.

Mind you it is about 133mb in size.
You can order it on CD-Rom from Auran if you need to.
  K163 Chief Commissioner

Location: Well you see that house over there? Well it's not that one.
ok, thanks. I think I installed the AU one last time.
  realmakoym8 Chief Commissioner

Location: Melbourne
Save your files with the content dispatcher first. As far as I know you need to backup this way! I cannot move files from a saved folder due to dependencies so best to take the lot with you!

I have to reinstall now since win Xp pacxked up on me! ( too many games) So now it seems I LOOSE that great Aussie layout I had made from Scratch! Problem was dependencies and files! cant take a screen chot now!

Sponsored advertisement

Display from:   

Quick Reply

We've disabled Quick Reply for this thread as it was last updated more than six months ago.